۸ راه برای استفاده بهینه از فضای آشپزخانه

folder_openانواع کابینت
commentبدون دیدگاه
بهبود فضای آشپزخانه

یکی از راه‌ های بهبود استفاده از فضای کابینت آشپزخانه، استفاده از طراحی‌ های هوشمند و ظریف است. این طراحی‌ ها شامل جزئیاتی مانند زاویه‌ های ناپایدار، سینک‌ها و کشوهای که به سمت جلو باز می‌شوند تا فضای بیشتری فراهم شود. آشپزخانه، قلب هر خانه است و کابینت‌ ها به عنوان یکی از اجزای اصلی آن، نقش بسیار مهمی را در استفاده بهینه از فضای آشپزخانه و راحتی افرا دارند. بهینه‌ سازی فضای کابینت‌ ها می‌تواند به شما کمک کند تا حداکثر از فضای موجود استفاده کرده و تجربه کاربری آشپزخانه را بهبود بخشید. در این مقاله، به بررسی ده راه برای بهبود استفاده از فضای کابینت در آشپزخانه می‌پردازیم. این راهکارها از طراحی‌های هوشمند و مواد با کیفیت تا سازماندهی مناسب و استفاده از فضاهای پنهان، به شما کمک می‌کنند تا بهترین استفاده را از آشپزخانه خود داشته باشید و تجربه آشپزی و زندگی راحت‌ تری را تجربه کنید.

لورا کاتانو، یک سازمان دهنده حرفه ای در شهر نیویورک می گوید: “من فکر می کنم مردم بیش از حد به سازماندهی فکر می کنند و فکر می کنند همه چیز باید کاملاً عالی باشد.” “و اصلاً اینطور نیست.” کاتانو برخی از اصول اولیه را برای شروع به شما توصیه می کند: اقلامی را مانند اقلام گروه بندی کنید یا آنها را در مناطقی در کابینت ها و کشوهای آشپزخانه قرار دهید. یک قفسه مشخص برای اقلام صبحانه فاسد نشدنی باعث می شود راحت تر باشید. و افزودن ظرف های ادویه بر روی میز می تواند شما را تشویق کند که غذاهای جدید آشپزی را امتحان کنید. در این مطلب ۸ را برای بهبود استفاده از فضای کابینت در آشپزخانه وجود دارد:

 استفاده بهینه از فضای آشپزخانه

1. دستور غذا و منوهای قدیمی را دور بیاندازید

بسیاری از دستورالعمل را می‌توان به صورت آنلاین پیدا کرد، و منوی رستوران‌ها اغلب تغییر می‌کنند. اگر منو بیشتر از اینکه مفید باشد نوستالژیک است – مثلاً منویی از محل پیتزای مورد علاقه شما و شریک زندگیتان  – باید به هر حال در قاب قرار گیرد یا بیرون از کشوی آشپزخانه نمایش داده شود.

2. برگه ها و مدارک مهم را از آشپزخانه خارج کنید

آشپزخانه جایی نیست که اسناد مهمی مانند صورتحساب، اطلاعیه های محله یا فرم های مهم را نگه داری کنید. آنها را در هر اتاق دیگری که مستعد ریختن مایعات، و آشفتگی نیست نگهداری کنید و پیشخوان یا میز آشپزخانه خود را آزاد کنید. یا حداقل، یک جای مشخصی را انتخاب کنید که اسناد را در آنجا نگه دارید.

3.فقط مواد مورد نیاز را بخرید

هر سفر به بازار فرصت دیگری برای دیدن انبوهی از سس ها، میان وعده ها و ادویه ها است. اما اگر در نهایت با انبوهی از تنقلات باز نشده یا نیمه استفاده شده مواجه شوید، چاشنی‌ها و سایر غذاها می‌توانند به کابوس تبدیل شوند. کاسه ای را برای میز انتخاب کنید و تصمیم بگیرید که قبل از خرید هر چیز جدید، همه چیز در آن کاسه باید در اسرع وقت خورده شود.

ارگانایزر کابینت آشپزخانه

اکثر مردم در کابینت‌های خود غذای زیادی دارند، اما من فکر می‌کنم که اگر سازماندهی شده باشید، و غذاهایتان را طوری تنظیم کنید که بدانید در هر دسته‌بندی چه چیزی دارید، راحت‌ تر است که زیاد خرید نکنید.

4. چیزهای فصلی را در جای دیگری قرار دهید

قالب‌های پنکیک و کیک خوب هستند، اما واقعاً سزاوار جایگاهی در کنار ظروف نقره‌ای شما در 11 ماه دیگر سال نیستند. این برای هر کالای مخصوص تعطیلات یا فصلی صدق می کند، مانند لیوان های هات چاکلت که فقط در فصل زمستان استفاده می شوند. بنابراین اگر فضا خالی است، آنها را با ظروف بلا استفاده پر نکنید. چندین ظروف جایی را برای نگهداری وسایل جشن خود اختصاص دهید. بهتر است هر کدام را با تعطیلات یا موضوع برچسب بزنید.

5. کتاب های آشپزی را سازماندهی کنید

کتاب های آشپزی منابع شگفت انگیز الهام و راهنمایی برای آشپزهای آماتور و با تجربه هستند. اما این بدان معنا نیست که اگر فضای کافی ندارید یا نمی توانید راهی برای سازماندهی 45 عدد آنها پیدا کنید، لازم است همه آنها را در آشپزخانه خود نگه دارید. به جایی که می‌خواهید آنها را بچینید، نگاه کنید، چه در قفسه یا در کابینت آشپزخانه، سپس یک یکشنبه دنج را با انتخاب پرمصرف‌ترین کتاب‌های آشپزی که متناسب با آن فضا هستند، سپری کنید. قفسه‌های کتاب را برای نمایشی منظم اجرا کنید که به حفظ کتاب‌ها در ردیف کمک می‌کند.

کتاب های آشپزی فصلی را می توان به عنوان تزئین نگهداری کرد. برای بقیه، دستور العمل هایی را که دوست دارید یا فکر می کنید می خواهید امتحان کنید دیجیتالی کنید یا یادداشت کنید، سپس آنها را به یک کتابخانه محلی اهدا کنید. در صورت نیاز همیشه می توانید آنها را قرض بگیرید. همین امر در مورد دستور العمل های بریده شده از مجلات نیز صدق می کند، اما پس از دیجیتالی شدن اطلاعات، کاغذ باقی مانده را بازیافت کنید.

6. بطری های آب اضافی را اهدا کنید

بطری های آب قابل استفاده مجدد عالی هستند. پانزده بطری آب قابل استفاده مجدد با آرم هر رویدادی که در آن شرکت کرده اید؟ نههه اصلا. تعداد انگشت شماری را نگه دارید که نشان دهنده چیزی است که به آن افتخار می کنید یا کاربرد خوبی دارد و بقیه را به یک پناهگاه برای بی خانمان ها اهدا کنید، برای مثال، افراد بدون خانه به ظروف نوشیدنی محکم و قابل حمل نیاز دارند. آنهایی را که نگه داشته اید روی یک ارگانایزر داخل کابینت گروه بندی کنید.

7. فهرست مواد غذایی را مغناطیسی کنید

با تکه های کاغذی خداحافظی کنید که شامل سه ماده غذایی برای چیزی است که ماه گذشته پخته اید. یک پد در کنار یخچال خود نگه دارید تا بتوانید موارد مورد نیاز خود را یادداشت کنید.

8. یخچال را مرتب کنید

اگر می‌توانستید یخچالی داشته باشید که بتواند فهرستی از خواربار تهیه کند و به شما بگوید که زمان انقضای مواد غذایی در حال انقضا است،چقدر خوب می شد… چرا این کار را نمی‌کنید؟ به علاوه، سازماندهی یخچال می‌تواند به نظم بخشیدن به بقیه آشپزخانه شما کمک کند. علاوه بر این، بهره وری انرژی و صرفه جویی بالقوه قبض برق معمولاً ارزش هزینه اولیه را در دراز مدت دارد.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

9 + سه =

Phone icon
تماس مستقیم
WhatsApp icon
+989125017611